Burgery Z Indyka
Burgery z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.17 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś okrągłe, pomidory, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Burgery Z Indyka, Burgery Z Indyka, oraz Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć mielonego indyka, bułka tarta, parmezan, pietruszka, szalotki, 3/4 łyżeczki soli, pieprz, mleko, i jajko. Uformuj mieszaninę na cztery paszteciki, każda o grubości około 1 cala.
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Dodać hamburgery z indyka i gotować przez 5 protokół. Włącz, a następnie top każdy burger z serem provolone. Gotować, aż po prostu zrobić, o 6 minut dłużej.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć majonez i pesto.
Pokrój focaccię na ćwiartki.
Wytnij każdy kawałek na pół poziomo.
Rozłóż ścięte powierzchnie każdego kawałka majonezem pesto.
Top DNA focaccia z indyka hamburgery, a następnie plastry pomidora.
Pomidora posypać szczyptą soli. Przykryć górną częścią focaccia.
Propozycje Menu: hamburgery najlepiej komponują się z innymi potrawami typu finger food-na przykład z pieczonych w piecu ziemniaków i surowej marchewki lub paluszków kopru włoskiego.
Rekomendacja wina: ta mięsista kanapka powinna być połączona ze świeżym, pełnym smaku czerwonym, być może jednym z wszechstronnych, przyjaznych dla żywności winogron barbera. Kilka z nich jest importowanych z włoskiego regionu Piemont.