Burgery z cebulą i cheddarem
Cebula i Cheddar Burgers wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ketchup, mieloną wołowinę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Burgery z cebulą i cheddarem, Hamburgery Cheddar z dżemem z czerwonej cebuli, oraz Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wołowinę, cebulę, jajko i ketchup. Doprawić solą, pieprzem, oregano i sosem Worcestershire. Lekko wymieszać z serem cheddar. Uformuj mieszankę wołową na 6 grubych pasztecików. Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów.
Umieścić hamburgery na patelni brojlerów. Broil, obracając raz, aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Podawać na bułkach hamburgerowych.