Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago

Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago
Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 51g białka, oraz 83g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka kiełbas andouille, szalotki, bułki hamburgerowe z sezamem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Andouille i hamburgery wołowe z pikantnym majonezem i karmelizowaną cebulą, Krewetki i kiełbasa Andouille z kaszą Asiago, oraz Hamburgery Z Indyka Asiago.

Instrukcje

1
Pomidory suszone na słońcu drobno posiekać w procesorze. Zmiksować z majonezem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
2
Przenieść do małej miski. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Kiełbaski andouille drobno posiekać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
4
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać wołowinę, szalotkę, sól, pieprz i pokruszone nasiona kopru włoskiego. Wymieszać widelcem aż do wymieszania. Formuj mieszaninę na sześć pasztetów o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
6
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Bułki hamburgerowe z grilla na złoty kolor, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś na talerz.
8
Plastry cebuli posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Posypać solą i pieprzem. Grilluj na złoty kolor, około 7 minut na stronę. Grilluj hamburgery do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Posypać serem na szczycie hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
11
Pokrojone boki bułek hamburgerowych posmarować suszonym na słońcu majonezem pomidorowym. Górne dolne połówki bułek z hamburgerami, następnie czerwona papryka. Top z plasterkami cebuli. Przykryć górną połówką bułek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
12
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
KiełbasaKiełbasa
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn