Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 51g białka, oraz 83g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka kiełbas andouille, szalotki, bułki hamburgerowe z sezamem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Andouille i hamburgery wołowe z pikantnym majonezem i karmelizowaną cebulą, Krewetki i kiełbasa Andouille z kaszą Asiago, oraz Hamburgery Z Indyka Asiago.
Instrukcje
1
Pomidory suszone na słońcu drobno posiekać w procesorze. Zmiksować z majonezem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Majonez
Musztarda
2
Przenieść do małej miski. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Dodać wołowinę, szalotkę, sól, pieprz i pokruszone nasiona kopru włoskiego. Wymieszać widelcem aż do wymieszania. Formuj mieszaninę na sześć pasztetów o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Szalotka
Pieprz
Wołowina
Sól
6
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Bułki hamburgerowe z grilla na złoty kolor, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś na talerz.
8
Plastry cebuli posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
9
Posypać solą i pieprzem. Grilluj na złoty kolor, około 7 minut na stronę. Grilluj hamburgery do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Posypać serem na szczycie hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
11
Pokrojone boki bułek hamburgerowych posmarować suszonym na słońcu majonezem pomidorowym. Górne dolne połówki bułek z hamburgerami, następnie czerwona papryka. Top z plasterkami cebuli. Przykryć górną połówką bułek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Papryka Czerwona
Majonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Pomidor
Cebula
Rolka
12
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.