Burgery Ogrodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj hamburgery ogrodowe. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Burgery Ogrodowe, Burgery Z Indyka Ogrodowego, oraz Burgery Z Indyka Ogrodowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj kapustę, papryka, i cebula; smażyć 3 protokół.
Dodaj wodę, 1 łyżka na raz, pozwalając każdej łyżce do odparowania przed dodaniem następnego; gotować 5 minut lub aż wszystkie ciekłe odparuje i warzywa są złotobrązowe.
Zdjąć z ognia; wymieszać z oregano i rozmarynem.
W średniej misce wymieszać bułkę tartą i kolejne 4 składniki (bułka tarta przez białko jaja).
Dodać mieszankę kapusty i wołowiny; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując się na 1/2-cala-grube paszteciki.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki ranch dressing na górnej połowie każdej bułki. Ułóż dolne połówki bułek z liśćmi sałaty; wierzch każdej z nich z patty, plaster pomidora, plaster cebuli i górną połowę bułki.