Burgery Florenckie Z Kurczakiem
Kurczak Florentine Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 757 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.52 za porcję. Mieszanka pomidora befsztyk, cebula, zmielone uda kurczaka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery Florenckie Z Kurczakiem, Trzy Serowe Burgery Florenckie, oraz Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniego rondla włożyć wino, cebulę i czosnek. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i zmniejszyć, aż pozostanie około 2 łyżek płynu.
Wlać zredukowaną mieszaninę wina do płytkiego talerza ciasta i ostudzić do temperatury pokojowej.
Tymczasem w dużej misce do mieszania umieść mielone mięso z kurczaka, sól, pieprz, musztarda, szpinak, tarty szwajcarski, bułkę tartą i schłodzoną mieszaninę wina. Delikatnie połączyć (nie przesadzać!) i formować na 6 pasztetów.
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej do wysokiej.
Posmaruj kratki oliwą z oliwek, Odwróć na średnie ciepło i umieść paszteciki na grillu. Zamknij pokrywę i grilluj przez 10 minut. Odwróć hamburgery, zamknij pokrywkę, gotuj przez około 6 minut.
Posmaruj obie strony rolek oliwą z oliwek, umieść na grillu, umieść 1 plasterek Swiss na każdym burgerze i zamknij pokrywkę na około 30 sekund. Sprawdź rolki i usuń, gdy złoty kolor będzie brązowy.
Usuń hamburgery, gdy tylko ser się trochę rozpuści.
Paszteciki układamy na rolkach, na wierzchu polewamy plastry pomidora i podajemy.
Można je również zrobić wewnątrz domu. Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni i podgrzać.
Dodać paszteciki i przykryć patelnię przez 10 minut. Odwróć hamburgery, przykryć patelnię i gotować przez około 6 do 8 minut więcej lub aż soki uruchomić jasne. Top z Szwajcarski i zastąpić przykryciem aż ser topi. Bułki mogą być rumiane pod brojlerem.