Burger Święto Pracy
Burger dzień pracy może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1497 kalorii, 62g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonej wołowiny, pieprz płatki, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Święto Pracy Faux Sangria, Ciesz Się Weekendem Z Okazji Święta Pracy, oraz Cole Slaw-Ulubione Święto Pracy.
Instrukcje
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, ale nie całkowicie chrupiące, o 8 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Zachowaj 1 łyżkę kapieli z boczku.
Wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, płatki czerwonej papryki, pieprz czarny, i zatrzymane boczek kapie w misce, aż dokładnie połączone; podzielić mieszaninę mięsa na 4 równe porcje. Uformuj każdą porcję w dużą patty, czyniąc je tak cienkimi, jak to możliwe.
Posypać rozdrobniony ser Colby-Jack na 2 paszteciki, pozostawiając krawędź około 3/4 cala szerokości odkryte.
Miejsce drugi patty na ser i naciśnij krawędzie pasztecików razem stworzyć 2 ser nadziewane hamburgery.
Umieścić nadziewane paszteciki w zamrażarce, aby lekko schłodzić, około 10 minut.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Spryskaj ruszt z grilla sprayem do gotowania i umieść hamburgery na grillu; włącz ciepło do niskiego, umieść pokrywkę na grillu i gotuj, aż strony zewnętrzne hamburgerów będą lekko zwęglone i ser się stopi, około 10 minut na stronę. Utrzymuj temperaturę grilla na poziomie około 300 stopni F (150 stopni C). Użyj butelki z rozpylaczem wody, aby kontrolować płomienie; płomienie powinny po prostu lekko kontaktować się z dnami hamburgerów, aby utworzyć lekki znak. Po pierwszym rzucie umieść 3 częściowo ugotowane plastry boczku na każdym hamburgerze.
Około 2 minut przed hamburgery są gotowe, umieścić plasterek sera Colby-Jack na każdym hamburgera; top z pomidorów i plasterki awokado i przenieść hamburgery na talerzu, aby odpocząć na 1 lub 2 minuty.
Hamburgery podawać na bułkach hamburgerowych.