Burger Święto Pracy

Burger Święto Pracy
Burger dzień pracy może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1497 kalorii, 62g białka, oraz 105 g tłuszczu na porcję. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonej wołowiny, pieprz płatki, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Święto Pracy Faux Sangria, Ciesz Się Weekendem Z Okazji Święta Pracy, oraz Cole Slaw-Ulubione Święto Pracy.

Instrukcje

1
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, ale nie całkowicie chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Zachowaj 1 łyżkę kapieli z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, płatki czerwonej papryki, pieprz czarny, i zatrzymane boczek kapie w misce, aż dokładnie połączone; podzielić mieszaninę mięsa na 4 równe porcje. Uformuj każdą porcję w dużą patty, czyniąc je tak cienkimi, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać rozdrobniony ser Colby-Jack na 2 paszteciki, pozostawiając krawędź około 3/4 cala szerokości odkryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
5
Miejsce drugi patty na ser i naciśnij krawędzie pasztecików razem stworzyć 2 ser nadziewane hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Umieścić nadziewane paszteciki w zamrażarce, aby lekko schłodzić, około 10 minut.
7
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Spryskaj ruszt z grilla sprayem do gotowania i umieść hamburgery na grillu; włącz ciepło do niskiego, umieść pokrywkę na grillu i gotuj, aż strony zewnętrzne hamburgerów będą lekko zwęglone i ser się stopi, około 10 minut na stronę. Utrzymuj temperaturę grilla na poziomie około 300 stopni F (150 stopni C). Użyj butelki z rozpylaczem wody, aby kontrolować płomienie; płomienie powinny po prostu lekko kontaktować się z dnami hamburgerów, aby utworzyć lekki znak. Po pierwszym rzucie umieść 3 częściowo ugotowane plastry boczku na każdym hamburgerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Około 2 minut przed hamburgery są gotowe, umieścić plasterek sera Colby-Jack na każdym hamburgera; top z pomidorów i plasterki awokado i przenieść hamburgery na talerzu, aby odpocząć na 1 lub 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
PomidorPomidor
10
Hamburgery podawać na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn