Burger z grilla z wołowiną i pieczarkami

Burger z grilla z wołowiną i pieczarkami
Grillowana wołowina i Burger z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 723 kalorie, 41g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z prostych przepisów wymaga mielonej wołowiny, ser szwajcarski, sos worcestershire i cebula. 542 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Grillowany Burger z pieczarkami śródziemnomorskimi, wołowiną i serem Feta, Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy, oraz Burger Z Pieczarkami Portobello Z Grilla.

Instrukcje

1
Suszone grzyby przetworzyć w maszynce lub czystym młynku do kawy (zmiel surowy ryż, aby oczyścić zmielone ziarna kawy), aż do zmielenia na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Usuń duże kawałki grzybów, które nie zmieliły się, kilka małych kawałków będzie w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Dodać mieszaninę burger: w dużej misce, użyj czystych rąk, aby delikatnie wymieszać mięso, sól, proszek grzybowy, czarny pieprz i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Proszek GrzybowyProszek Grzybowy
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Mieszać tylko do momentu, gdy wszystko jest w większości połączone, minutę lub dwie. Nie przepracuj mieszanki mięsa, bo stanie się twarda i podobna do klopsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Uformuj paszteciki: uformuj mięso w paszteciki 3-4, używając około jednej czwartej do jednej trzeciej funta na patty, tworząc niewielkie wcięcie na środku pasztecików(pomoże to utrzymać paszteciki dość płaskie, gdy gotują, ponieważ boki mają tendencję do kurczenia się więcej niż środek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Podsmaż grzyby, następnie cebulę: przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło. Podczas gdy grill się nagrzewa, podgrzać dużą patelnię na dużym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać grzyby i suszyć-podsmażyć je, aż uwolnią wodę, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Dodać cebulę i oliwę z oliwek, wrzucić do połączenia i nadal smażyć na dużym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodaj sól do smaku i gotuj, aż cebula zmięknie i zacznie brązowieć. Wyłączyć ogień i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Grilluj hamburgery na wysokim, bezpośrednim ogniu do pożądanej doneness, między 5-8 minut na stronę, w zależności od grubości hamburgerów i jak gorący jest grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Dodać ser: gdy hamburgery są prawie gotowe, położyć ser szwajcarski na nich i pozostawić ser do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
12
Grill bułki: malować bułki burger z odrobiną oliwy z oliwek i smażyć je na patelni lub ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Montaż hamburgery: do montażu, umieścić hamburgera na bułce i top z podsmażoną cebulą i mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Hamburger działa bardzo dobrze z Malbec, Merlot i Zinfandel. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Alma de Los Andes Reserva Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia23
Magazyn