Burger z grilla z wołowiną i pieczarkami
Grillowana wołowina i Burger z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 723 kalorie, 41g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z prostych przepisów wymaga mielonej wołowiny, ser szwajcarski, sos worcestershire i cebula. 542 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Grillowany Burger z pieczarkami śródziemnomorskimi, wołowiną i serem Feta, Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy, oraz Burger Z Pieczarkami Portobello Z Grilla.
Instrukcje
Suszone grzyby przetworzyć w maszynce lub czystym młynku do kawy (zmiel surowy ryż, aby oczyścić zmielone ziarna kawy), aż do zmielenia na proszek.
Usuń duże kawałki grzybów, które nie zmieliły się, kilka małych kawałków będzie w porządku.
Dodać mieszaninę burger: w dużej misce, użyj czystych rąk, aby delikatnie wymieszać mięso, sól, proszek grzybowy, czarny pieprz i sos Worcestershire.
Mieszać tylko do momentu, gdy wszystko jest w większości połączone, minutę lub dwie. Nie przepracuj mieszanki mięsa, bo stanie się twarda i podobna do klopsa.
Uformuj paszteciki: uformuj mięso w paszteciki 3-4, używając około jednej czwartej do jednej trzeciej funta na patty, tworząc niewielkie wcięcie na środku pasztecików(pomoże to utrzymać paszteciki dość płaskie, gdy gotują, ponieważ boki mają tendencję do kurczenia się więcej niż środek).
Podsmaż grzyby, następnie cebulę: przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło. Podczas gdy grill się nagrzewa, podgrzać dużą patelnię na dużym ogniu przez 1 minutę.
Dodać grzyby i suszyć-podsmażyć je, aż uwolnią wodę, o 2-3 protokół.
Dodać cebulę i oliwę z oliwek, wrzucić do połączenia i nadal smażyć na dużym ogniu 1 minutę.
Dodaj sól do smaku i gotuj, aż cebula zmięknie i zacznie brązowieć. Wyłączyć ogień i umieścić w misce.
Grilluj hamburgery na wysokim, bezpośrednim ogniu do pożądanej doneness, między 5-8 minut na stronę, w zależności od grubości hamburgerów i jak gorący jest grill.
Dodać ser: gdy hamburgery są prawie gotowe, położyć ser szwajcarski na nich i pozostawić ser do stopienia.
Grill bułki: malować bułki burger z odrobiną oliwy z oliwek i smażyć je na patelni lub ruszt do grillowania.
Montaż hamburgery: do montażu, umieścić hamburgera na bułce i top z podsmażoną cebulą i mieszaniną grzybów.