Buraki Napoleońskie
Buraki napoleońskie wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 53 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka i / lub buraków, sól koszerna, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Buraki Napoleońskie, Buraki Napoleońskie, oraz Napoleony Z Buraków I Kozich Serów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Umieścić 3 buraki na dużym arkuszu folii i szczelnie owinąć. Powtórz z pozostałymi burakami. Pieczemy do miękkości, około 1 godziny.
Ostudzić przez około 10 minut. Za pomocą małego noża obrać każdy burak i przyciąć końce.
Umieść kawałek pergaminu lub folii na desce do krojenia. Pokroić buraki o grubości 1/8 do 1/4 cala; odstawić do całkowitego ostygnięcia.Tymczasem w małej miseczce połącz kozi ser, szczypiorek, sól i pepper.To złożyć, ułożyć 1 plasterek buraka na półmisku.
1/2 łyżeczki mieszanki serowej rozłożyć na burakach. Wymieszać z innym plastrem; powtórzyć z jeszcze jednym plastrem buraka i 1 łyżeczką mieszanki serowej. Powinieneś mieć stos trzech plastrów buraków z mieszaniną sera między każdym plastrem. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną buraków i sera. Napoleony ułożyć na półmisku i skropić puree ze szczypiorku.
Podawać natychmiast.Wskazówka: aby sprawdzić, czy buraki nie są pączkowane, włóż czubek noża lub zęby widelca do środka. Jeśli nie ma oporu, buraki są gotowe.