Bulion cielęcy

Bulion cielęcy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, cielęcina może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 141 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 16,23 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka kości cielęcych, selera, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bulion Cielęcy, Bulion Cielęcy Brązowy, oraz Cielęcina Biała (Fond Blanc De Veau).

Instrukcje

1
Włożyć wszystko do dużego rondla i przykryć 3 litrami zimnej wody. Doprowadzić powoli do wrzenia, następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 45 minut - 1 godz. lub aż płyn zmniejszy się o dwie trzecie do około 1 litra. Ostudzić przez 10 minut, następnie przecedzić do dzbanka i ostudzić. Zapas może być wykonany z wyprzedzeniem i schłodzony lub zamrożony przez okres do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn