Bulgur z pikantnymi karczochami jest wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, szparagi, bulgur i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantny Makaron Cytrynowy Z Łososiem, Groszkiem I Karczochami, Grillowane Karczochy I Pikantny Sos Dymny, oraz Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi.
Instrukcje
1
W rondlu doprowadzić wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać bulgur i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
3
Odstawić, aż płyn całkowicie się wchłonie, 10 minut. Puch z widelcem.
4
W międzyczasie, na parze szparagi aż chrupiące-miękkie, o 5 protokół. Osuszyć i pokroić szparagi na 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
W średniej misce ubić sok z cytryny z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina