Bulgur z pikantnymi karczochami

Bulgur z pikantnymi karczochami
Bulgur z pikantnymi karczochami jest wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, szparagi, bulgur i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantny Makaron Cytrynowy Z Łososiem, Groszkiem I Karczochami, Grillowane Karczochy I Pikantny Sos Dymny, oraz Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi.

Instrukcje

1
W rondlu doprowadzić wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać bulgur i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
3
Odstawić, aż płyn całkowicie się wchłonie, 10 minut. Puch z widelcem.
4
W międzyczasie, na parze szparagi aż chrupiące-miękkie, o 5 protokół. Osuszyć i pokroić szparagi na 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
W średniej misce ubić sok z cytryny z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać bulgur, szparagi, karczochy, natkę pietruszki i skórkę z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
BulgurBulgur
7
Dodać dwie trzecie migdałów i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
8
Posypać Pozostałe migdały na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn