Budyń Ze Słodkich Ziemniaków

Budyń Ze Słodkich Ziemniaków
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 585 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,29 zł za porcję spada w budżecie, budyń ze słodkich ziemniaków może być ogromny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Budyń Ze Słodkich Ziemniaków, Budyń Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Budyń Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400ºF. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Pocierać ziemniaki olejem roślinnym i umieścić je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec ziemniaki na dolnej półce piekarnika, aż do przetargu widelca, 50 do 55 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Pozostaw do ostygnięcia, aż będzie wystarczająco łatwy w obsłudze. Ziemniaki obieramy.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
W misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy, ubijaj serek na średniej prędkości, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać ziemniaki i ubić na gładką masę. Użyj łyżki, aby przepchnąć mieszaninę przez sitko o drobnych oczkach i do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Przenieść ziemniaki z powrotem do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Dodać masło i sól i ubić do gładkiej, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Dodać cukier granulowany i brązowy cukier i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
10
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
11
Dodać mleko, sok pomarańczowy, wanilia, i gałka muszkatołowa i ubić, aż ciasto budyń jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
12
Umieść stojak na środku piekarnika. Płaszcz dno i boki 9x13x2-cala patelni do pieczenia z warzyw skrócenie i ustawić patelnię na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
13
Na przygotowaną patelnię do pieczenia wlać ciasto budyniowe i posypać wierzch cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
14
Piec na środku piekarnika, aż budyń zostanie ustawiony na środku, 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
15
Przełożyć budyń do drucianego stojaka, aby ostygł na 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
16
Podawać w temperaturze pokojowej lub na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn