Podwójny budyń Krówkowy z bitą polewą czekoladową wymaga około 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 807 kalorii, 13g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony cynamon, brązowy cukier, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Kilka osób bardzo lubi ten deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Budyń z podwójną krówką z bitą polewą czekoladową, Podwójny budyń czekoladowy Sunny z bitą śmietaną Bourbon, oraz Bita Podwójna Chocolate Chip Chia Pudding.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło lub użyj nonstick spray na naczyniu do pieczenia 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozłóż kostki chleba w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Pieprz Arbolowy
3
Startą czekoladę umieścić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W dużej misce ubić cukry, kakao w proszku i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Ubić jajka, po jednym na raz. Wymieszaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
W średnim rondlu doprowadzić mleko i śmietanę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Wlać mieszaninę na startą czekoladę i mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Ubijając stale, powoli wlej mieszaninę czekoladową do mieszanki jaj. Wymieszaj bourbon i wylej mieszankę czekoladową równomiernie na kostki chleba. Budyń przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Piec budyń, aż po prostu ustawić i nóż włożony w środku budyniu wychodzi czysty, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 żółty Owocowy Roll-up
10
Podawać budyń na ciepło lub schłodzony z bitą polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
11
Ubić razem cukier i śmietanę. Gdy miękkie szczyty tworzą, złożyć w sosie czekoladowym.