Staromodna Fasola Po Pieczeniu

Staromodna Fasola Po Pieczeniu
Staromodna fasola po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Mieszanka boczku, brązowego cukru, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Staromodna Fasola Po Pieczeniu, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać 10 szklanek wody i fasoli do wrzenia w piecu holenderskim żaroodpornym. Gotować odkryte 2 minuty. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem 3 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Przykryć i piec 4 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać w 3 szklankach wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Piec 2 godziny do 2 godzin 15 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka i pożądana konsystencja.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn