Budyń Z Chleba Cebulowego
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 362 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz vidalia, chleb, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Cebulowy Budyń Chlebowy, Budyń chlebowy z kiełbasą i karmelizowaną cebulą, oraz Cebula dymka i kozi ser chleb budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj plasterki cebuli (zachować plasterki nienaruszone); gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Połącz mleko, sól, tymianek, pieprz i jajka w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać kostki chleba i 1/2 szklanki sera; wrzucić mieszaninę dobrze.
Umieścić mieszaninę chleba w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania. Ułóż plastry cebuli na wierzchu mieszanki chleba.
Posypać 1/4 szklanki sera.
Piec w 425 25 minut lub aż zestaw i złoty.