Budyń Mleczno-Czekoladowy
Pudding mleczno-czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 251 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz półsłodką czekoladę, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Budyń Z Czekolady Mlecznej, Budyń Z Czekolady Mlecznej, oraz Budyń Z Czekolady Mlecznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu; stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego. Wymieszać z czekoladą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 7 minut, stale mieszając. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę mleka do jajka, stale mieszając trzepaczką. Ponownie mieszaninę mleka na patelnię i gotować, aż będzie gęsta i bąbelkowa (około 30 sekund), stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Łyżka mieszaniny do miski; umieścić folię na powierzchni i schłodzić do temperatury pokojowej.