Budyń Mameya (Słodki Ziemniak)

Budyń Mameya (Słodki Ziemniak)
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 142 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 33 grosze za porcję spada w budżecie, Mameya (słodkie ziemniaki) budyń może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mocno brązowy cukier, zmielony imbir, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Budyń Ze Słodkich Ziemniaków, Budyń Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Budyń Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wszystkie składniki aż do dobrze wymieszane.
3
Łyżka do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn