Budyń Maca Farfel
Przepis Maca Farfel budyń może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, jajka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Farsz Maca Farfel, Kapusta smażona i Maca Farfel ' Spaeztle, oraz Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę i seler 11 minut lub do miękkości.
Lekko ostudzić. Wymieszać z grzybami i macą farfel.
W średniej misce wymieszać rosół i kolejne 4 składniki.
Dodać do mieszanki Macy i dokładnie zmiksować. Wymieszać w 2 szklankach gorącej wody.
Wlać do wysmarowanej 11-x 7-calowy naczynia do pieczenia, i piec w 375 przez 35 do 40 minut lub aż rumiane i ustawić.
* Zastąp 1 szklankę pokrojonych w plasterki świeżych grzybów, w razie potrzeby. Podsmażyć z cebulą i selerem.