Budyń Maca Farfel

Budyń Maca Farfel
Przepis Maca Farfel budyń może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, jajka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Farsz Maca Farfel, Kapusta smażona i Maca Farfel ' Spaeztle, oraz Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę i seler 11 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Lekko ostudzić. Wymieszać z grzybami i macą farfel.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MacaMaca
4
W średniej misce wymieszać rosół i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać do mieszanki Macy i dokładnie zmiksować. Wymieszać w 2 szklankach gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Wlać do wysmarowanej 11-x 7-calowy naczynia do pieczenia, i piec w 375 przez 35 do 40 minut lub aż rumiane i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
* Zastąp 1 szklankę pokrojonych w plasterki świeżych grzybów, w razie potrzeby. Podsmażyć z cebulą i selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn