Budyń chlebowy z sosem Whiskey III jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 557 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 102 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, złote rodzynki, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Whiskey, Budyń chlebowy z sosem Whiskey, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Ułóż kostki chleba w średnim naczyniu do pieczenia, a następnie polej złotymi rodzynkami. Przykryć ubitą mieszanką. Pozostawić chleb do nasycenia mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki
Dynie Do Ciasta
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z Kurczaka
6
Aby zrobić sos, wymieszać cukier, masło i syrop kukurydziany w średnim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki