Budyń chlebowy z sosem Whiskey III
Budyń chlebowy z sosem Whiskey III jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 557 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 102 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, złote rodzynki, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Whiskey, Budyń chlebowy z sosem Whiskey, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W średniej misce ubijamy jajka i cukier.
Wymieszać z mlekiem, śmietaną, ekstraktem z wanilii i cynamonem. Ubijać, aż będzie gładka.
Ułóż kostki chleba w średnim naczyniu do pieczenia, a następnie polej złotymi rodzynkami. Przykryć ubitą mieszanką. Pozostawić chleb do nasycenia mieszaniną.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.
Aby zrobić sos, wymieszać cukier, masło i syrop kukurydziany w średnim rondlu na małym ogniu.
Po dokładnym wymieszaniu wyjąć z ognia i ubić whisky.
Podawać na ciepło na budyniu chlebowym.