Budyń chlebowy z sosem Pralinowym

Budyń chlebowy z sosem Pralinowym
Budyń chlebowy z sosem Pralinowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 527 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, śmietana, chleb, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pralinowy budyń chlebowy z sosem karmelowo-orzechowym, Pralinowy Budyń Chlebowy, oraz Pecan Praline Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Płaszcz 13x9-calowe naczynie do pieczenia z 1/4 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Wlać pół na pół i mleko na chleb w dużej misce do mieszania; pozostawić do namoczenia przez 10 minut, zanim delikatnie mieszając. Wymieszać jajka w mieszaninie Chlebowej, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj cukier, ekstrakt waniliowy, cynamon i rodzynki odpowiednio, mieszając każdy dodatek do mieszaniny przed dodaniem następnego. Łyżka mieszanki chleba do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż mieszanina chleba będzie jędrna i budyniowa, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
5
Wymieszać 1/2 funta niesolonego masła, śmietana, i brązowy cukier razem w ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, wymieszaj pekany z mieszanką śmietanową i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści i sos zgęstnieje, około 5 minut; zalej budyniem chlebowym, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn