Budyń chlebowy z jabłek może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 93 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz orzechy włoskie, dodatkowe cynamonowe chipsy do pieczenia, chipsy toffi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń jabłkowy z ciepłym sosem maślanym, Chleb Budyniowy Maślany, oraz Budyń Chlebowy Maślany podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni roztopić masło. Wymieszać z jabłkami i brązowym cukrem. Gotować na średnim ogniu przez 6-7 minut lub do miękkości jabłek, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść kostki chleba w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dodać mieszankę jabłek, chipsów i orzechów włoskich; wrzucić do płaszcza. W dużej misce ubić jajka, śmietanę i wanilię; zalać mieszanką chlebową.