Budyń Chlebowy Red Velvet

Budyń Chlebowy Red Velvet
Czerwony aksamitny budyń chlebowy wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru cukierniczego, kakao w proszku, barwnik spożywczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Budyń Chlebowy Red Velvet {Red Velvet Week}, Budyń Chlebowy Red Velvet, oraz Budyń Chlebowy Red Velvet (Garnek Crock) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmarowane 9 przez 13 przez 2-calowy arkusz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W misce do miksowania, śmietanę z cukrem i masłem, ubić do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka po 1 na raz i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Wymieszać kakao i barwnik spożywczy razem, a następnie dodać do mieszaniny cukru; dobrze wymieszać. Mąkę i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodać mieszankę mąki do śmietanej mieszaniny na przemian z maślanką. Zmiksuj wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
W małej misce, połączyć sody oczyszczonej i octu i dodać do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać ciasto do przygotowanej blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Piec przez 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić. Gdy ciasto jest schłodzone, pokroić w 1-calowe kostki.
10
Umieść kostki na 11 na 17-calowym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Wstawić do piekarnika na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Połącz pół na pół, jajka, żółtko, sól i wanilię w średniej misce. Z elektrycznym mikserem ręcznym w dużej misce, ubić Serek i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Wymieszać w mieszance pół na pół.
14
Umieść czerwone aksamitne kostki w dużym naczyniu do pieczenia lub 8 pojedynczych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
15
Do naczynia dodać masę budyniową. Upewnij się, że kostki ciasta są całkowicie pokryte.
16
Piec około 30 minut, lub aż budyń jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn