Czerwony aksamitny budyń chlebowy wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru cukierniczego, kakao w proszku, barwnik spożywczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Budyń Chlebowy Red Velvet {Red Velvet Week}, Budyń Chlebowy Red Velvet, oraz Budyń Chlebowy Red Velvet (Garnek Crock) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmarowane 9 przez 13 przez 2-calowy arkusz patelni.
Połącz pół na pół, jajka, żółtko, sól i wanilię w średniej misce. Z elektrycznym mikserem ręcznym w dużej misce, ubić Serek i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Odmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Wymieszać w mieszance pół na pół.
14
Umieść czerwone aksamitne kostki w dużym naczyniu do pieczenia lub 8 pojedynczych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
15
Do naczynia dodać masę budyniową. Upewnij się, że kostki ciasta są całkowicie pokryte.