Budyń Chlebowo-Kokosowy Mango

Budyń Chlebowo-Kokosowy Mango
Mango-kokosowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz nektar morelowy, mleko, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kokosowy budyń chlebowy z sosem Mango, Pudding Chlebowy Z Białej Czekolady Kokosowej Mango, oraz Pudding Ryżowy Mango-Kokosowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować budyń chlebowy, połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Wymieszać z chlebem i mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
4
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
7
Piec dodatkowe 10 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
9
Aby przygotować sos, połącz cukier i nektar w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
11
Połącz skrobię kukurydzianą i odparowane mleko w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny nektaru. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
NektarNektar
13
Podawać na ciepło na budyniu chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn