Budyń Chlebowo-Kokosowy Mango
Mango-kokosowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz nektar morelowy, mleko, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kokosowy budyń chlebowy z sosem Mango, Pudding Chlebowy Z Białej Czekolady Kokosowej Mango, oraz Pudding Ryżowy Mango-Kokosowy.
Instrukcje
Aby przygotować budyń chlebowy, połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Wymieszać z chlebem i mango.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Piec dodatkowe 10 minut lub do zestawu.
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
Aby przygotować sos, połącz cukier i nektar w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Połącz skrobię kukurydzianą i odparowane mleko w małej misce.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny nektaru. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Podawać na ciepło na budyniu chlebowym.