Budyń bananowy z sosem karmelowym
Przepis bananowy budyń chlebowy z sosem karmelowym można zrobić w około 45 minut. Na 50 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 2. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka bananów, mielonego cynamonu, karmelu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Budyń bananowy z sosem karmelowym, Budyń bananowy z sosem karmelowym Jack Daniels, oraz Masło Orzechowe-Bananowo-Kanapkowy Budyń Chlebowy Z Ciemnym Sosem Karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce i wymieszaj trzepaczką.
Umieść 1/2 kostki chleba w każdej z 2 (8-uncji) ramekinów pokrytych sprayem do gotowania. Łyżka 2 łyżki mieszanki mleka na każdej porcji, a top z 1/4 szklanki banana.
Każdą porcję posypać 1 1/2 łyżeczki cukru granulowanego. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną chleba i mleka. Chill 30 minutes.
Piec w 350 przez 50 minut lub do końca. Łyżka 1 łyżka sosu karmelowego na każdej porcji.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.