Budyń Z Chleba Wiśniowego
Budyń z chleba wiśniowego może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier, sos wiśniowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy, Cherry Chocolate Bread Budyń, oraz Cherry Pound Ciasto Chleb Budyń.
Instrukcje
Ułóż kawałki chleba w 6 (8-oz .) ramekiny pokryte sprayem do gotowania.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Ubij razem mleko i następne 8 składników do wymieszania.
Wlać mieszaninę mleka na chleb w ramekins; odstawić 30 minut, naciskając chleb do wchłonięcia mieszaniny po 15 minutach.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub tylko do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut. Łyżka sosu wiśniowego na budyniu chlebowym.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy słodzika Splenda No Calorie, granulowanego. Zamiast ramekinów umieść kawałki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania i postępuj zgodnie z przepisem. (Nie ma potrzeby umieszczania na blasze do pieczenia.)
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub tylko do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.