Budyń z chleba wiśniowego może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier, sos wiśniowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy, Cherry Chocolate Bread Budyń, oraz Cherry Pound Ciasto Chleb Budyń.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułóż kawałki chleba w 6 (8-oz .) ramekiny pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Ubij razem mleko i następne 8 składników do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wlać mieszaninę mleka na chleb w ramekins; odstawić 30 minut, naciskając chleb do wchłonięcia mieszaniny po 15 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub tylko do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
7
Odstawić na 10 minut. Łyżka sosu wiśniowego na budyniu chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czereśnie
Chleb
SOS
8
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy słodzika Splenda No Calorie, granulowanego. Zamiast ramekinów umieść kawałki chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania i postępuj zgodnie z przepisem. (Nie ma potrzeby umieszczania na blasze do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bez Kalorii Słodzik
Spray Do Gotowania
Splenda
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub tylko do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.