Bucatini All ' Amatriciana

Bucatini All ' Amatriciana
Bucatini All ' Amatriciana może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 770 kalorii. Jeśli masz bucatini, guanciale, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, oraz Bucatini All ' Amatriciana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Duży rondel zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj guanciale i saute na małym ogniu. Gotować, aż będzie brązowy i chrupiący i sprawi, że dużo tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
4
Usuń i zarezerwuj 1/3 guanciale do dekoracji. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz. Obficie doprawić solą, do smaku. Gotować cebulę, aż będą przezroczyste, zaczynają się złocisty i są bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
GuancialeGuanciale
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować sos na wolnym ogniu przez około 1 godzinę, okresowo degustując. Dostosuj sól, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj makaron i gotuj przez 1 minutę mniej niż instrukcje na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Wyjąć 3 lub 4 kadzi sosu z garnka do miski, jako polisę ubezpieczeniową. Zawsze można dodać go z powrotem, ale trudniej jest wyjąć, gdy makaron jest na patelni. Szukasz idealnego stosunku między makaronem a sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Odcedzić makaron z wody i dodać do garnka z sosem. Wymieszać, aby pokryć sosem. W ten sposób zawsze kończysz makaron; gotujesz go w sosie, aby wykonać małżeństwo makaronu i sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
W razie potrzeby dodaj więcej sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Dodaj do sera i skropić oliwą z oliwek, aby naprawdę połączyć małżeństwo. Wrzucić do herbu i służyć w płytkich miseczkach ozdobione serem i zastrzeżone guanciale.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
YUUUMMMEEEEE!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn