Brązowy ryż z groszkiem

Brązowy ryż z groszkiem
Brązowy ryż z groszkiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz natychmiastowy brązowy ryż, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Przyprawiony Brązowy Ryż Z Groszkiem, Cheddar brązowy ryż risotto z groszkiem, oraz Resztki brązowego ryżu z groszkiem i granatami.

Instrukcje

1
Połącz wodę i ryż w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do wchłonięcia wody i ryż jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać z zielonym groszkiem i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony GroszekZielony Groszek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn