Brązowy Chleb Sodowy Z Porzeczkami I Kminkiem

Brązowy Chleb Sodowy Z Porzeczkami I Kminkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj brązowego chleba sodowego z porzeczkami i kminkiem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 14g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Nourished Kitchen ma 277 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wiele osób naprawdę lubi to europejskie danie. Mieszanka mąki pszennej, bez dodatku maślanki, nierafinowanej soli morskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chleb Sodowy Kminkowy, Irlandzki chleb sodowy z rodzynkami i kminkiem, oraz Irlandzki chleb sodowy z rodzynkami i kminkiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn