Brzoskwiniowy deser Melba

Brzoskwiniowy deser Melba
Przepis na deser brzoskwiniowo-melba można przygotować w około 15 minut . Za 1,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 396 kalorii . Ten przepis z Taste of Home wymaga pojedynczych okrągłych biszkoptów, lodów brzoskwiniowych, orzechów i konfitury malinowej. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 38% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to deser brzoskwiniowy Melba , deser brzoskwiniowy Melba i deser z musem brzoskwiniowym Melba .

Instrukcje

1
Ułóż ciasta na talerzach deserowych.
2
Odcedź brzoskwinie, zachowując 2 łyżki syropu; Na każde ciasto nałóż 1-1/2 łyżeczki syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Gałki Lodów Waniliowych Lub Brzoskwiniowych4 Gałki Lodów Waniliowych Lub Brzoskwiniowych
Lody Waniliowe Lub BrzoskwinioweLody Waniliowe Lub Brzoskwiniowe
3
Na ciastach ułóż połówki brzoskwiń, pustą stroną do góry. Do każdej brzoskwini włóż gałkę lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanych Orzechów1 łyżka Posiekanych Orzechów
4 Połówki Brzoskwiń Z Puszki W Syropie4 Połówki Brzoskwiń Z Puszki W Syropie
4
Dżem termiczny; posmarować lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Brzoskwiń Z Puszki W SyropiePołówki Brzoskwiń Z Puszki W Syropie
DżemDżem
5
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Natychmiast podawaj.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn