Brzoskwiniowa glazura do szynki
Brzoskwiniowa glazura dla szynki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 755 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, brzoskwinie w ciężkim syropie, zmielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka z brzoskwiniową glazurą, Szynka z polewą Bourbon-brzoskwinia, oraz Szynka na patelni z glazurą imbirowo-brzoskwiniową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić brzoskwinie, rezerwując syrop (zachowaj brzoskwinie do innego użycia).
Umieść szynkę na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia. Ocena powierzchni szynki, dzięki czemu diamentowe kształty 1/2 cala. głęboko; włóż goździki do każdego diamentu. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2 godziny.
Tymczasem, w małej misce, połączyć brązowy cukier, ocet, goździki i zarezerwowany syrop.
Szynkę wymieszać z 1/2 szklanki brązowego cukru.
Piec, odsłonięty, 25-35 minut dłużej lub do termometru mięsa czyta 140°.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Podawać z pozostałą mieszanką brązowego cukru.