Brzoskwinia, Mascarpone i pekan Wontons
Przepis brzoskwinia, Mascarpone i pekan Wontons może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Ta przystawka ma 105 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, brzoskwinie, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowo-orzechowy Mascarpone Bruschetta, Tarta brzoskwiniowa z bazylią i Mascarpone, oraz Sernik z brzoskwiniami i Mascarpone z syropem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Brzoskwinie wsypać i pokroić w drobną kostkę, aby uzyskać 2 szklanki. Uwaga kucharza: jeśli brzoskwinie są Dojrzałe, będziesz potrzebował tylko 2, ale jeśli nadal są nieco twarde, możesz potrzebować 3, aby uzyskać potrzebne 2 filiżanki.
W małym rondlu, gotować brzoskwinie i cukier na średnim ogniu do miękkości, 5 do 7 protokół.
W średniej misce połącz ser mascarpone z posiekanymi orzechami pekan.
Do masy mascarpone dodać ugotowane brzoskwinie i wymieszać.
W średniej wielkości patelni o dużym dnie lub frytkownicy podgrzej olej do 375 stopni F.
W misce, ubić jajko do mycia jaj. Trzymaj owijki wonton pod wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec ich wysychaniu. Pracując 1 na 1, Umieść owijkę wonton na desce do krojenia.
Umieść czubatą łyżkę stołową (używając 2 łyżek do zeskrobania mieszaniny) mieszankę brzoskwiniowo-mascarpone na środku opakowania wonton, upewniając się, że masz pekan w mieszance.
Umyć jajko pędzlem wzdłuż 2 górnych stron wontonu, a następnie złożyć w trójkąt, wyciskając jak najwięcej powietrza. Zbyt dużo powietrza w nadzieniu spowoduje, że wonton pęknie podczas smażenia. Naciśnij, aby uszczelnić krawędzie. Wyłożyć gotowe wontony na talerzu i przykryć innym wilgotnym ręcznikiem, aż będą gotowe do usmażenia.
Pracując w partiach po 3, delikatnie smażyć wontony do złotego koloru, około 2 minut z każdej strony.
Usuń wontons do papierowego ręcznika wyłożone płytkę spuścić nadmiar oleju.
Przełożyć na talerz i udekorować cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego można spróbować to Mulderbosch Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mocny nos guawy, skórki limonki i dojrzałej gruszki usztywniony wiciokrzewem i kwiatami pomarańczy. Soczyste podniebienie z bogatymi owocami pasji, przechodzącymi od nosa i kończącymi się cierpkimi cechami grejpfruta. Orzeźwiającą kwasowość doskonale niweluje Kremowy środek podniebienia i subtelna przyprawa pochodząca z dębu. Rocznik 2011 to bardziej owocowy styl, który jest świeższy i bardziej suchy w porównaniu do rocznika 2010. Rozkosznie dostępne wino, które jest bardziej smakowite w ustach.Partner z skorupiakami, grillowanym tuńczykiem, grillowanymi sardynkami, cytryną i pieczonym kurczakiem ziołowym lub gulaszem warzywnym.