Bryłki sum z sosem miodowym to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać płatki kukurydziane płatki zbożowe, musztarda, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Copycat Chick-Fil-A Nuggets with Honey Mustard Dipping Sauce, Chick-Fil-nuggetsy z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym, oraz Nuggetsy sumowe z sosem tatarskim.
Instrukcje
1
Ubić razem majonez i kolejne 4 składniki. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki majonezu w płytkiej misce lub talerzu ciasta. Przykryć i schłodzić pozostałą mieszankę majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.