Bruschetta Duet
Bruschetta Duet może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 3G białka, oraz 33g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z sardeli, sok z cytryny, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Fondue Czekoladowe Duet, Duet Krab i awokado, oraz Roladki Do Sałaty Deli Duet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oleju z masłem na umiarkowanie dużym ogniu.
Dodać grzyby, mielony czosnek, sól, 1/8 łyżeczki pieprzu i szałwii. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, 5 do 10 minut. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
W blenderze lub robocie kuchennym umieść oliwki, liście pietruszki, zmiażdżony czosnek, pastę anchois, pozostałe 6 łyżek oliwy z oliwek, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zmiksować lub przetworzyć na Gruboziarnisty przecier.
Rozłóż mieszankę grzybową na ośmiu bruschettach, a tapenadę na pozostałych.