Bruschetta Duet

Bruschetta Duet
Bruschetta Duet może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 3G białka, oraz 33g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z sardeli, sok z cytryny, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Fondue Czekoladowe Duet, Duet Krab i awokado, oraz Roladki Do Sałaty Deli Duet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oleju z masłem na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby, mielony czosnek, sól, 1/8 łyżeczki pieprzu i szałwii. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, 5 do 10 minut. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Zdjąć z ognia.
4
W blenderze lub robocie kuchennym umieść oliwki, liście pietruszki, zmiażdżony czosnek, pastę anchois, pozostałe 6 łyżek oliwy z oliwek, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zmiksować lub przetworzyć na Gruboziarnisty przecier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pasta AnchoisPasta Anchois
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozłóż mieszankę grzybową na ośmiu bruschettach, a tapenadę na pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn