Brunch Pizza z jajecznicą i wędzonym łososiem

Brunch Pizza z jajecznicą i wędzonym łososiem
Brunch Pizza z jajecznicą i wędzonym łososiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1333 kalorii, 49g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 8,47 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, fontinę, świeże drożdże i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajecznica Z Wędzonym Łososiem, Jajecznica Z Łososiem Wędzonym, oraz Jajecznica Z Łososiem Wędzonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kamień do pizzy na środkowym stojaku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni rozciągnij lub rozwałkuj ciasto do 8-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Ciasto umieścić na skórce do pizzy, która została posypana mąką lub kaszą manną (można również umieścić na blasze ciastka). Lekko posmaruj powierzchnię ciasta olejem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Umieść na kamieniu do pizzy i piecz, aż dno zacznie się zmieniać na złociste, ale pizza nie jest gotowana, około 6 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W średniej misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Umieść nonstick 10-calowa patelnia na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj oliwę z oliwek i masło i gotuj, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać mieszaninę jaj i gotować, stale mieszając, aż jajka są jajecznica, ale nadal dość mokre, o 4 protokół. Jajka będą gotować dalej w piekarniku, więc ważne jest, aby ich nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Zdjąć z ognia i wyjąć z patelni, aby zatrzymać gotowanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Rozłóż jajka na cieście do pizzy, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi. Rozsypać ser mozzarella i ser Fontina równomiernie na jajka. Powrót do piekarnika i gotować, aż ser topi się i jest bąbelkowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Ser FontinaSer Fontina
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć pizzę z piekarnika i przenieść na twardą powierzchnię. Ułóż wędzone plastry łososia na powierzchni pizzy, pokrywając całość.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Udekoruj posiekanym szczypiorkiem i jajkami łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(Keebler)(Keebler)
13
1 łyżka oliwy z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do szczotkowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
14
W małej misce, rozpuścić drożdże i miód w 1/4 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
W maszynce połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
16
Dodaj olej, mieszaninę drożdży i pozostałe 3/4 szklanki wody i proces, aż mieszanina utworzy kulkę. (Ciasto do pizzy można również wyrabiać w mikserze wyposażonym w hak do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
17
Wymieszać na małej prędkości, aż mieszanina wyjdzie czysto z boków miski i zacznie wspinać się na hak ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Obrócić ciasto na czystą powierzchnię roboczą i ugniatać ręcznie 2 lub 3 minuty dłużej. Ciasto powinno być gładkie i jędrne. Przykryj ciasto czystym, wilgotnym ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia w chłodnym miejscu na około 2 godziny. (Gdy ciasto jest gotowe, będzie się rozciągać, ponieważ jest lekko ciągnięte).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
19
Ciasto podzielić na 4 kulki, około 6 uncji każda. Wykonaj każdą piłkę, ciągnąc boki i chowając pod spodem piłki. Powtórz 4 lub 5 razy. Następnie na gładkiej, nieplanowanej powierzchni, tocz kulkę pod dłonią, aż wierzch ciasta będzie gładki i jędrny, około 1 minuty. Przykryj ciasto wilgotnym ręcznikiem i pozostaw 1 godzinę. W tym momencie kulki można zapakować w plastik i schłodzić do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
20
W małym rondlu, połączyć ząbki czosnku i oliwy z oliwek i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż czosnek zaczyna się brązowy, 10 do 15 minut. (Nie pozwól, aby czosnek zbyt brązowy lub olej będzie miał gorzki smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
21
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
22
Dodać płatki czerwonej papryki i zaparzać przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić smaki do mieszania. Przechowywać w lodówce w zakrytym pojemniku przez okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia

Składniki

1pakietaktywne suche lub świeże drożdżeaktywne suche lub świeże drożdże2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekany szczypiorek, do dekoracjiPosiekany szczypiorek, do dekoracji4largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarta Fontinatarta Fontina11 funt cukinii,1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarta mozzarellatarta mozzarella1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek plus 2 łyżki oliwy (najlepszej jakości) do skropieniaoliwa z oliwek plus 2 łyżki oliwy (najlepszej jakości) do skropienia2(zima)ikra łososiowa, opcjonalnieikra łososiowa, opcjonalnie57Orzechy dowolne (posiekane)łosoś wędzony, pokrojony w bardzo cienkie plasterkiłosoś wędzony, pokrojony w bardzo cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepła woda, 105 do 115 Stopni Fciepła woda, 105 do 115 Stopni F1Głowaczosnek z całej głowy (około 2 1/2 uncji, goździki oddzielone i obrane)czosnek z całej głowy (około 2 1/2 uncji, goździki oddzielone i obrane)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia49
Magazyn