Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Brunch na bagnach. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 649 kalorii, 33g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka zielonej cebuli, mleko, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Brunch Idea, My Way-Une idée de brunch à ma façon, Down-on-the-Bayou Gumbo, oraz Bayou Stroganoff.
Instrukcje
1
Umieść kiełbasę na patelni na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odsączyć smar i odstawić.
3
Rozłóż kawałki chleba na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Roztopione masło skropić kawałkami chleba, następnie posypać gotowaną kiełbasą. Przykryć rozdrobnionym serem. W średniej misce, ubij razem jajka, mleko, białe wino, musztarda Dijon, i zielona cebula. Doprawić czarnym i czerwonym pieprzem.