Brukselka z boczkiem i serem

Brukselka z boczkiem i serem
Brukselka z boczkiem i serem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sól koszerna, sól koszerna, brukselka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Makaron z serem z brukselką i boczkiem, Pieczona brukselka z boczkiem i parmezanem, oraz Brukselka, boczek i kozi ser Frittata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść boczek w 10-calowej patelni saute i ustaw na średnim ogniu. Boczek gotować, aż będzie chrupiący i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć boczek i wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i gotować tylko do momentu, aż staną półprzezroczyste, około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać sól i jabłko i nadal gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SólSól
6
Dodać brukselkę, śmietanę i musztardę i gotować tylko do brukselki są podgrzewane przez, około 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Krem CiężkiKrem Ciężki
MusztardaMusztarda
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z boczkiem, serem pleśniowym i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
BoczekBoczek
8
Podawać natychmiast.
9
Odciąć koniec łodygi brukselki i usunąć wszelkie żółknące zewnętrzne liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
10
Każdą brukselkę przeciąć na pół od góry do dołu.
11
Brukselkę, wodę i sól umieścić w sosie 3 do 4-quart i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
WodaWoda
SólSól
12
Miejsce na dużym ogniu i gotować przez 5 minut lub do miękkości.
13
Wyjąć i podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn