Brukselka w sosie musztardowym
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański SOS? Brukselka w sosie musztardowym może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, bulion z kurczaka, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Brukselka w kremowym sosie musztardowym, Duszona brukselka w sosie musztardowym, oraz Kurczak z brukselką i sosem musztardowym.
Instrukcje
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 1/4 szklanki wody i odstawić.
W średnim rondlu na średnim ogniu doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia.
Dodać brukselkę i gotować do miękkości. Odcedzić, rezerwując rosół z kurczaka i umieścić brukselkę w ciepłym naczyniu do serwowania.
Odstawić rosół z kurczaka do pieca, wymieszać z musztardą i sokiem z cytryny i wrócić do wrzenia.
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Do podania wylać brukselkę.