Brukselka w panierce

Brukselka w panierce
Brukselka posypana okruszkami zajmuje od początku do końca około 35 minut. Za 87 centów za porcję otrzymasz dodatek na 6 osób. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 5 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup parmezan, masło, bułkę tartą z przyprawami włoskimi i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 50% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Brukselka i kalafior w panierce, Brukselka w panierce z boczkiem i Brukselka w chrupiącej panierce z zapiekanką kalafiorową.

Instrukcje

1
Brukselkę przytnij i wytnij rdzeń każdej z nich w kształcie litery X.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Bułki Tartej Z Przyprawami Włoskimi1/4 Szklanki Suszonej Bułki Tartej Z Przyprawami Włoskimi
2
Umieść 1/2 cala wody w dużym rondlu; dodać kiełki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieścić w nienatłuszczonym, płytkim 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Skropić 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Połącz bułkę tartą, ser i pozostałe masło; posypać brukselką.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 10 minut. Odkryj i piecz 10 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn