Brukselka Slaw

Brukselka Slaw
Brukselka Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 16 porcjami. Ta przystawka ma 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Brukselka Slaw, Brukselka Slaw, oraz Owoce I Orzechy Brukselka Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Utrzymując łodygi w stanie nienaruszonym, przycinaj luźne lub żółte liście na brukselce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
2
Trzymając każdy kiełek za koniec łodygi, drobno rozdrobnij je na krajalnicy.
3
Skropić slaw z oliwą z oliwek, sok z cytryny i soli i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn