Brukselka i jabłka
Przepis brukselka i jabłka mogą być wykonane w około 25 minut. Ten przepis służy 5. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 178 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, oleju roślinnego, przypraw i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Brukselka z jabłkami, Sałatka z brukselki z jabłkami, oraz Brukselka z jabłkami i boczkiem.
Instrukcje
Miejsce 1. wody w dużym rondlu; dodaj brukselkę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5-6 minut lub do miękkości.
Odpływ. Dodaj pozostałe składniki.
Ułóż w jednej warstwie w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do miękkości kiełków i jabłek, od czasu do czasu mieszając.