Brooklyn ' s Corniest Hot dogi
Need a danie główne bezglutenowe? Najbardziej Corniest hot dogi Brooklynu może być super przepis spróbować. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 17g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza, sól koszerna, gorący sos piri-piri i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hot Dogi Z Węzłem Czosnkowym, Corniest Corn Muffins, oraz Najbardziej Corniest Chleb Kukurydziany.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Smażyć lardons na patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowane i boczek jest chrupiące. Rezerwa boczku lardons do dekoracji i rezerwy tłuszczu boczku do gotowania cebuli.
Włożyć cebulę do tłuszczu z boczku, doprawić 1/2 łyżeczki soli, aby wyciągnąć wilgoć i gotować delikatnie na średnim ogniu, aż do karmelizacji, około 20 minut. Rezerwa.
Umieść 2 łyżki oleju rzepakowego na gorącej patelni na średnim ogniu. Gdy olej zacznie dymić, dodaj ziarna kukurydzy 1/2 łyżeczki cukru, 1/2 łyżeczki koszernej soli i świeżo zmielonego pieprzu, do smaku.
Saute na dużym ogniu, aż kukurydza zaczyna karmelizować, często mieszając.
Zdjąć z ognia i dodać 1 łyżkę kolendry. Rezerwuj na później.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Umieścić hot dogi na grillu i smażyć, aż lekko zwęglone.
Posmaruj lekko gorącym sosem, pozostając na grillu. W międzyczasie posmaruj wnętrze bułek roztopionym masłem i ułóż, masłem w dół, na grillu. Grill, aż lekko złoty kolor, około 30 sekund.
Cienko rozprowadzić majonez i musztardę na każdej bułce.
Hot dogi włożyć do bułek i posypać łyżką karmelizowanej cebuli. Top z łyżką lardons i 2 łyżki mieszanki kukurydzy.
Posypać 1/2 łyżki sera Cotija i szczyptą pieprzu cayenne. Wyciśnij trochę limonki na każdym hot dogu i podawaj.