Wolno gotowane brokuły mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brokuły, cebulę, skondensowany krem z zupy selerowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wolno gotowana szynka' n ' brokuły, Wolno gotowane brokuły z czosnkiem i pancettą, oraz Wolno gotowane brokuły z chrupiącą cytrynową bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć brokuły, zupa, 1 szklanka sera, cebula, sos Worcestershire i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego