Brie Tartlets With Grape Relish
Brie Tartlets With Grape Relish is a Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, zieloną cebulę, kawałki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miniaturowe tartaletki z orzechami włoskimi, Brie i salsą winogronową, Strawberry Brie Tartlets, oraz Tartaletki z czerwonej cebuli i Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić orzechy włoskie w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do lekko tosty i pachnące. Zwiększenie temperatury pieca do 42
Rozwiń piecrust na płaskiej powierzchni.
Pokrój na 24 rundy za pomocą 2-calowego okrągłego noża. Nacisnąć rund do dna niepreparowane miniaturowe kubki muffin (ciasto będzie się lekko boki, tworząc filiżankę). Nakłuć dno ciasta widelcem.
Piec w temperaturze 425 przez 6 do 7 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu 15 minut. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
W międzyczasie pokroić okrągłe Brie na 24 kawałki. Wymieszać razem winogrona i kolejne 4 składniki.
Ułóż skorupy ciasta na blasze do pieczenia.
Umieść 1 kawałek Brie w każdej filiżance ciasta; kawałki Brie posypać równomiernie prażonymi orzechami włoskimi.
Piec w temperaturze 300 przez 4 do 6 minut lub tylko do momentu, gdy ser zacznie się topić. Top tarty równomiernie z mieszanki winogron.
Dekorować, w razie potrzeby.