Brie, cukinia i papryka muffinki
Need a lacto ovo śniadanie wegetariańskie? Brie, cukinia i muffinki z czerwoną papryką mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 270 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 223 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mleko, jajka, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maślana fasola, grillowana cukinia, pieczona czerwona papryka i sałatka z chorizo, Brie I Czerwona Papryka Crostini, oraz Galaretka Z Czerwonej Papryki - Brie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Linia 10 otworów puszki muffin z papierowymi Etui. Roztopić masło na patelni i delikatnie gotować cukinię przez około 5 minut, aż zmięknie.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, oregano i niektóre przyprawy w dużej misce. Zrobić studnię w środku i dodać jajka, mleko i olej, cały czas mieszając, aby wyciągnąć mąkę do środka. Beat przez 1 min lub tak, aby gładkie ciasto.
Dodać cukinie, papryka, dwie trzecie cheddar i wszystkie brie lub camembert do ciasta, dobrze mieszając. Podzielić na muffinki i posypać pozostałym cheddarem.
Piec przez 25-30 minut, aż babeczki poczują jędrność w dotyku i będą złociste i chrupiące na wierzchu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.