Brandy-Sos Karmelowy
Brandy-sos karmelowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz śmietanę do ubijania, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Brandy Berry Sos Karmelowy, Budyń wiejski z sosem karmelowym Brandy, oraz Ambrozjalna tarta jabłkowa z sosem Brandy-Karmel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do ubijania śmietany na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać cukier; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia i wymieszać z brandy, masła i wanilii.
Do przodu: schłodzić i przechowywać sos w hermetycznym pojemniku w lodówce do 2 tygodni. Aby podgrzać, sos mikrofalowy w szklanej misce w wysokiej przez 1 do 1 1/2 minuty lub do ciepłego, mieszając raz.