Branded Ajerkoniak Drobiazg

Branded Ajerkoniak Drobiazg
Przepis Branded ajerkoniak drobiazg jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 460 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka żelatyny, ekstraktu z wanilanu, ajerkoniaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Drobiazg Z Ajerkoniakiem, Drobiazg Z Ajerkoniakiem, oraz Piernik Ajerkoniak Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1 szklankę ajerkoniaku w średnim rondlu; posyp żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstawić 1 minutę. Gotować na małym ogniu, delikatnie mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać z pozostałym ajerkoniakiem, 2 łyżki brandy i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
3
Zdjąć z ognia. Schłodzić do uzyskania konsystencji białka (około 15 minut). Złóż w 1 szklance ubitej polewy; schłodzić, aż mieszanina jest miękko ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4
Ciasto pokroić w kostkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
5
Aby warstwę deseru w misce drobiazg, ułóż wystarczającą ilość plastrów truskawek, Wyciąć Boki, obejść dolną krawędź 4-quartowej miseczki drobiazgowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieścić pół funta kostki ciasta w misce; posypać 1 łyżką brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Połącz pozostałe truskawki i przetwory. Łyżka pół mieszanki truskawek na Funt ciasto; top z połową mieszanki ajerkoniaku. Top z pozostałych Funt ciasto, i posypać pozostałą 1 łyżka brandy. Łyżka pozostałej mieszaniny truskawek na Funt ciasto; następnie łyżka pozostałej mieszaniny ajerkoniaku na truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
PrzetworyPrzetwory
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
8
Rozłóż pozostałe 2 filiżanki ubitą polewą nad drobiazgiem. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Wariacja: aby podawać ten drobiazg w kieliszkach do wina, warstwa składników zgodnie z zaleceniami do miski drobiazgu, dzieląc je równomiernie, aby napełnić kieliszki. Lub przygotować w misce drobiazg zgodnie z zaleceniami, a po prostu łyżka mieszanki do kieliszków do wina (ta metoda nie będzie tak schludny).
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Uwaga: dwa 16-uncjowe opakowania mrożonych całych truskawek można zastąpić 5 szklankami świeżych truskawek. Wystarczy umieścić całe truskawki na dnie miski. (Jeśli je pokroić, stają się papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia13
Magazyn