Bourbon-Wieprzowina Z Mango
Bourbon-wieprzowina z mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 324 kalorie, 23G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet balsamiczny, wodę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Kanapki Z Bourbonem Mango, Kanapki Z Bourbonem Mango, oraz Klonowy Bourbon Szarpany Wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mango obrać i usunąć pestki.
Umieść Pestki w wolnej kuchence, a następnie grubo posiekaj mango i odstaw na bok.
Włożyć łopatkę wieprzową do powolnej kuchenki i doprawić czarnym pieprzem, solą koszerną i 1 łyżeczką chipotle w proszku; wlać ocet balsamiczny i wodę.
Przykryć i gotować na niskim 5 do 8 godzin, aż mięso będzie bardzo miękkie. Po zakończeniu odcedzić wieprzowinę, wyrzucając płyn do gotowania i doły z mango, a następnie rozdrobnić dwoma widelcami.
Podczas gotowania wieprzowiny, puree posiekane mango w blenderze, aż będzie gładkie, a następnie wlać do rondla wraz z miodem, 1 łyżeczka chipotle w proszku i whisky. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając często aż mango zmniejszyła się i ciemnieje lekko, o 10 protokół. Wymieszać z sosem do grilla i zdjąć z ognia.
Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchence, i wymieszać w sosie z mango barbeque. Przykryć i gotować na Wysokiej 1 do 2 godzin, aż wieprzowina wchłonie SOS barbeque.