Bourbon-Marynowana Polędwica Wieprzowa
Bourbon-marynowana Polędwica wieprzowa jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, udekoruj: gałązki pietruszki, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Bourbon-Marynowana Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Bourbon, oraz Bourbon-Brown Sugar Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
Polędwiczki opłukać i osuszyć.
Połącz sos sojowy i następne 9 składników w dużej plastikowej torbie do zamrażarki lub płytkim naczyniu; uszczelnij lub przykryj i schłodź co najmniej 12 godzin.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Posypać równomiernie solą.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
30 minut lub do czasu, aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 155, obracając się od czasu do czasu.
Zdjąć z ciepła; przykryć folią aluminiową i odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 16
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Maker ' S Mark Kentucky Straight Bourbon