Bourbon brzoskwinia i Malina Crisp
Bourbon brzoskwinia i Malina Crisp to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Jeśli masz bourbon, sól koszerna, lekko niedojrzałe brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Raspberry Peach Crisp, Chrupiąca Brzoskwinia I Malina, oraz Raspberry Peach Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. W szklanym naczyniu do pieczenia 9 na 9 wrzucić brzoskwinie i maliny z burbonem i 1/4 łyżeczki soli. Odstawić.
Mąkę, cukier, 1 łyżeczka soli, buławę i skórkę z cytryny połączyć w robocie kuchennym. Pulsuj, aż maczuga zostanie zerwana i nie będzie już widoczna.
Dodaj pekan i pulsować tylko do momentu, gdy są one podzielone na duże kawałki z kilku małych kawałków.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Orzechy pekan powinny być dobrze zintegrowane, ale z widocznymi kawałkami, a masło powinno być w grudkach wielkości grochu.
Bardzo lekko poklepać polewę równomiernie na owocach, rozciągając się palcami na krawędzie.
Piec przez 45 minut lub do momentu zarumienienia Skórki, nadzienie jest bąbelkowe, a soki przypominają gęsty syrop.
Ostudzić przez 10 minut, a następnie podawać ze świeżą śmietaną lub lodami.