Bouillabaisse może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kalifornijskie małże, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym, szerokim garnku na średnim ogniu. Podsmażyć por i cebulę, aż przezroczyste, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać czosnek, następnie plastry kopru włoskiego spod ryby na półmisku. Podsmażyć 2 minuty, następnie dodać pomidory, bulion, wino, liść laurowy, tymianek, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Rybę wyjąć z talerza; odstawić na bok. Zdjąć łodygi kopru włoskiego i liście i wyrzucić. Marynatę zeskrobać na bulion. Doprowadzić do wrzenia, przykryte; następnie gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż plastry kopru włoskiego będą topniejące, 30 minut. Tymczasem przynieś 1 qt. woda do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Chochla około 1 szklanki bulionu każdy do dużych misek zupy (zachować bulion gorące na drugą porcję, przykryte). Przynieś miski, talerz, rouille i toasty do stołu. Umieść po trochu każdego owoców morza w każdej misce i top z odrobiną rouille.
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Poradnik Zakupowy
3
Wybierając owoce morza, staraj się zmieniać tekstury i smaki. Niektóre powinny być jędrne, inne miękkie; niektóre łagodne, inne słone. Znajdź je w dobrym sklepie z owocami morza lub na targu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
ALASKAN Snow crab legs: bardzo jędrna, homogeniczna konsystencja; słodka i łagodna. Zwykle dostępne tylko gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nogi Kraba
5
Omułki kalifornijskie: słony smak; miękka, topliwa konsystencja z odrobiną żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
6
Kalmary kalifornijskie: twarde, ale delikatne; słodkie, ale mięsiste. To nie jest ani ryba, ani Skorupiaki, naprawdę, ale to daje wielką teksturę i smak zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Kałamarnica
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki