Boston Cream Bites

Boston Cream Bites
Boston Cream Bites może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 90 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka masła, budyń waniliowy, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. obficie nasmarować 48 mini muffin filiżanki ze skróceniem lub sprayu do gotowania; lekko mąki filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem ciasto wymieszać, woda, masło i jajka, aż będzie gładka. Łyżka ciasto równomiernie do kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec 8 do 10 minut lub po prostu, aż babeczki wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Całkowicie schłodzić, co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z kubków muffin do stojaka chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Za pomocą ostrego noża odetnij górną część każdej babeczki. Łyżka 1 łyżeczka budyniu na środku dolnej połowy każdej babeczki. Przykryj górną połówką babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i śmietana do ubijania odkryte na wysokie 30 do 60 sekund lub do roztopienia wiórów i mieszaninę można mieszać gładko. Łyżka mieszanki czekolady na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Odstawić, aż czekolada jest ustawiona przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn